RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Яким буде 2024 рік для Лукашенка: астролог озвучив невтішний прогноз

У 2024 році білоруський диктатор Олександр Лукашенко знаходитиметься у стані невизначеності та матиме справу з обмеженнями. На цьому тлі Білорусь не піде в наступ на півночі України.

Про це повідомив астролог Олексій Кириченко на своєму каналі в YouTube.

Читайте також: Ворог хоче дотиснути українців: астролог дав прогноз на 2024 рік

За його прогнозом, у лютому Сатурн протистоятиме Сонцю, тому Лукашенко відчуватиме протистояння холодної енергії. Подібне було у травні торік, коли йому було погано на Червоній площі у Москві. Відповідні обмеження та стан невизначеності будуть у диктатора до 2025 року. Тому він не буде цьогоріч воювати, тобто йти у наступ на територію України.

Водночас Кириченко передбачає, що у 2024 році в політиці Лукашенка відбудуться певні зміни: Білорусь не буде відчувати тяжіння до минулого, до СРСР, а почне поступово дивитися у майбутнє.

"Таким чином, у 2024 році Лукашенко стикається з обмеженнями зовнішніми, які не дають йому можливості й далі бути ретроградним політиком, який хоче в минуле, назад у СРСР, а спонукає його для того, щоб дивитись в майбутнє, орієнтуватися на нове, а не на старе, на політику, яка веде не в минуле, а в майбутнє", - зазначив він.

За словами астролога, у 2024 році, як торік, справи у білоруського диктатора уповільнюються і зупиняються. З весни можливе "зрушення з місця", але для успіху Лукашенку знадобиться десь рік.

Раніше ми розповідали, що пророкувала Ванга для України на 2024 рік.

  • Вас може зацікавити:

"Сильний президент" і "політична стабільність": білоруським пропагандистам видали методичку про вибори-2024

Коли українська армія звільнить Донецьк: екстрасенс назвала рік

"Вибори" диктатора: чи стане Путін другим Лукашенком