RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Близнюки відчують свято, а Діви гармонію: гороскоп за картами Таро 22 січня

Астрологи, які раніше склали любовний гороскоп на лютий, розкрили, що карти Таро віщують на понеділок, 22 січня, для всіх знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, кому із представників зодіакальних сузір'їв карти Таро обіцяють насичений та активний день.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен

Карта П'ятірка Жезлів символізує для Овнів боротьбу, як внутрішню, і із зовнішніми обставинами, що виникають у житті. Цей день буде наповнений суперечками та суперечностями, але дозволить отримати з цих подій безліч корисного досвіду.

Телець

Для Тельців проявляється карта Маг, що обіцяє відчуття всемогутності. Тільці зможуть ретельно контролювати багато аспектів свого життя, але варто пам'ятати, що обставини можуть створювати хаос.

Близнюки

Для Близнюків з'являється карта Трійка Кубків, яка обіцяє радість, спілкування та приємний час. Ви можете відчути свято, що наближається, і опинитися в центрі уваги.

Рак

Карта Верховна Жриця представляє для раків духовне знання, інтуїцію та осяяння. Можливо, ви зіткнетеся із важкими аспектами життя. Несподівано вам може прийти усвідомлення, що всі відповіді були перед вами.

Лев

Для Львова випала карта Дев'ятка Денаріїв, яка символізує матеріальне та духовне задоволення. У цей день ви насолоджуватиметеся тим, що у вас є, і відчуватимете впевненість у собі. Ви можете дозволити собі розслабитись.

Діва

Для Дів проявляється карта Трійка Жезлів, що поєднує в собі два аспекти: людина, що пройшла важкий і довгий шлях, що досягла вершини, і той, кому з висоти відкрився широкий огляд навколишнього світу. Нині Діви досягли піка гармонії, але це не означає, що настав час зупинитися назавжди - після відпочинку, знову в бій.

Терези

Карта Двійка Мечів - передвістя настання періоду пристрасті та емоційного підйому для Терезів. У вашому житті з'явиться нове захоплення, яке захопить вас цілком. Важливо не стримувати ті емоції, які сповнюють душу.

Скорпіон

Для Скорпіона з'являється карта Сонце, яка віщує нагороду та впевненість у майбутньому. На Вас чекає приємна новина, яка принесе незабутні емоції та враження.

Стрілець

Для Стрільця проявляється карта Дев'ятка Кубків, що позначає період, насолоди справжньою радістю від навколишнього світу. Всі завдання вирішуватимуться легко, приносячи радість навіть у рутинних справах.

Козеріг

Вісімка Жезлів може принести Козерогам зміну на краще або новини про позитивні зміни. Можливі нові перспективи, а також цікаві пропозиції, які варто уважно розглянути, перш ніж приймати рішення.

Водолій

Для Водолія з'являється карта Суд, яка віщує можливість відродження того, що здавалося втраченим. Можливо, станеться подія, яка запускає новий етап вашого життя.

Риби

Для Риб з'являється карта Зірка, що символізує надію, мудрість та усвідомлення вищих матерій. Можливо, щось нове увірветься у ваше життя, надаючи їй нових відтінків, хоч і загрожує позбавити вас попередньої впевненості.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року