RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Овни відчують кохання, а Ракам слід утриматися: гороскоп за картами Таро 6 лютого

Гороскоп за картами Таро на 6 лютого для всіх знаків Зодіаку принесе багатьом зміни. Для декого - можливі радісні та пам'ятні моменти, а також події, сповнені таємниць.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Любовний сюрприз: три знаки Зодіаку у лютому чекає зустріч з особливою людиною

Овен

Карта "Закохані" уособлює два протилежні аспекти: з одного боку - приємні відчуття та прихильність, а з іншого – хвилювання про втрату, ризик зради та розчарування. Карта попереджає знак бути пильним.

Телець

Карта "Сила" говорить про нелегкий день, проте може стати знаковим. Деякі обставини можуть спонукати ухвалити доленосне рішення, що вплине на життя інших. Головне - різкими словами не відштовхнути успіх.

Близнюки

Карта "Імператор" говорить про зіткнення із символікою влади, яка може бути прихильною, і, водночас, небезпечною. Через зарозумілість в судженнях можна нажити нових ворогів, тому варто оцінювати ситуацію з ясністю розуму.

Рак

Карта "Помірність" говорить про те, що Раків чекає перехід на новий етап життя. Період обіцяє бути спокійним та врівноваженим. Варто експериментувати та пробувати щось нове. Будуть вдалі результати вашої праці.

Лев

Карта "Дама Жезлів" символізує зміни та владу. Лев хотітиме справити сильне враження на суспільство, проте можливі перешкоди. Не переоцінюйте свої можливості та емоційні ресурси.

Діва

Карта "Паж Кубків" попереджає, що їхні ігри з долею можуть коштувати дорого. Варто стримати запал та розглянути те, що відбувається, під іншим кутом. Це може відкрити новий погляд на життя, змінити пріоритети та цінності.

Терези

Карта "Король Жезлів" впливає на навколишній світ та прагне підлаштувати його відповідно до своїх поглядів. Важливо не перекроювати все життя на свій лад, враховуючи, що світ та погляди різноманітні.

Скорпіон

Карта "Двійка Денаріїв" вказує на силу впливу на обставини. Йдеться про маніпуляцію деталями для формування цілісної картини себе і інших. Гороскоп наполегливо радить взяти ініціативу в руки та проявити себе, що може призвести до заслуженого визнання.

Стрілець

Карта "Туз Денаріїв" обіцяє можливості для реалізації потенціалу. Варто почати діяти та змінити теперішню ситуацію, особливо якщо давно застрягли на одному місці. Проте також варто замислитись, крім матеріальних аспектів, про щось вище.

Козоріг

Карта "Сімка Мечів" символізує вміння бути гнучким, кмітливим та сміливим. Варто не недооцінювати свою роль в суспільстві, а активно рухатися до мети. Ви можете досягнути значних успіхів.

Водолій

Карта "Десятка Мечів" говорить про нелегкий період у житті. Можливі помилки та душевні страждання. Однак після важких переживань настане полегшення. Все, що відбувається в житті, має причину.

Риби

Карта "Туз Жезлів" каже про те, що настав час для рішучих дій. Тепер потрібно терміново виправляти помилки, зваживши всі аспекти. Не бійтеся втратити звичне, адже можливі значні зміни.

Раніше ми розповідали, що у чотирьох знаків Зодіаку у лютому кардинально зміниться життя.

  • Вас також може зацікавити:

Астрологи назвали знаки східного Зодіаку, яким Рік Дракона-2024 може принести проблеми

Казковий успіх і несподівані повороти долі: три знаки Зодіаку чекає на щасливий тиждень з 4 по 11 лютого

Рік Дракона і Молодий місяць почнуться в один день: три знаки Зодіаку в лютому чекає подвійне щастя