RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Ракам треба зберігати спокій, а Левам - бути сміливішими: гороскоп на 18 лютого

Астрологи, які публікували жіночий гороскоп на березень, склали прогноз для всіх знаків Зодіаку на неділю, 18 лютого. Тельцям треба бути уважнішими до деталей, а Водолії можуть відчути бажання змінити звичні речі.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Будуть під захистом вищих сил: у березні чотири знаки Зодіаку чекають щасливі зміни

Овен

Сьогодні Овнам принесуть задоволення та позбавить негативних думок активний відпочинок та зайняття спортом. У романтичних стосунках їх очікує приємний сюрприз.

Телець

Тельцям у неділю варто більше концентруватися на дрібницях в роботі, що допоможе уникнути проблем, а в родині чекають на їхню підтримку та увагу.

Близнюки

Близнюкам варто сьогодні зосередитися на завданнях у колективі - це може бути спільний проєкт або обговорення важливої теми з друзями.

Рак

Вдалий час для Раків розпланувати своє найближче майбутнє та сходити сьогодні у SPA або добре відпочити вдома. Астрологи радять сьогодні зберігати спокій та не нервувати через дрібниці.

Лев

Левам сьогодні астрологи радять бути сміливішими у висловлюванні своїх ідей та почуттів. Також може пощастити знайти нових приятелів чи навіть розпочати роман.

Діва

Астрологи радять Дівам у неділю уникати конфліктів, адже є ризик потрапити у неприємну ситуацію. Також може відбутися важлива розмова з другою половинкою.

Терези

Астрологи рекомендують сьогодні знайти час лише для себе, відволіктись від обов'язків та провести день у спокої.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони можуть назавжди вирішити стару проблему. У фінансовому плані все стабільно добре. Сприятливий день для творчості.

Стрілець

Стрільцям сьогодні може доведеться проявити гнучкість та стриманість, піти на компроміс у конфліктній ситуації в особистому житті.

Козоріг

Сьогодні у Козорогів буде ще більше відповідальності, але бажано все одно знаходити час для відпочинку. Можуть з'являться нові перспективи у кар'єрі.

Водолій

Водолії сьогодні проявлятимуть ініціативу на повну, а також можуть захотіти змінити звичне життя та додати більше яскравих фарб у неї.

Риби

Вдалий час для розвитку творчих талантів, а також втілення у життя ідей, до яких все не доходили руки. Ввечері може відбутися вдале романтичне побачення.

Раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку важко розірвати токсичні стосунки.

  • Вас може зацікавити:

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які будуть фінансово стабільними: вони вміють зберігати гроші

Кохання стане ще міцнішим: ці три пари Зодіаку в 2024 році пройдуть всі випробування

Удар в самісіньке серце: ці три знаки Зодіаку в 2024 році може чекати зрада коханих