RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Насичений день з цікавими подіями: гороскоп за картами Таро 26 березня

Тарологи склали детальний прогноз для всіх зодіакальних сузір'їв за картами Таро на вівторок, 26 березня. Для багатьох день очікується насиченим на цікаві події.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Весна стане поворотним часом: три знаки Зодіаку чекають на великі внутрішні зміни

Овен

Карта "Вісімка жезлів" символізує велику силу і швидкість, які здатні проявитися як у зовнішньому світі, так і у внутрішньому. Це може збільшити продуктивність та ефективність.

Телець

Карта "Трійка кубків" говорить про те, що день буде сповнений життєвих дарів. Варто дозволити собі радіти та насолоджуватися повнотою власного буття. Також карта радить поділитися радістю з близькими.

Близнюки

Карта "Світ" є символом подолання слабкостей та пристрастей. Це допоможе Близнюкам досягнути внутрішнього балансу та відмовитися від бажання переслідувати швидкоплинні бажання.

Рак

Карта "Повішений" говорить про відтермінування, про необхідність часу для роздумів. Також вказує на те, що іноді доводиться жертвувати своїми інтересами, відчуваючи провину, а іноді опиратися на загальноприйняті порядки.

Лев

Карта "Лицар жезлів" символізує прагнення до миттєвих результатів та спалахів пристрастей. У цей день краще не будувати дуже далекосяжних планів, вчитися брати під контроль свої емоції.

Діва

Карта "Місяць" вказує на відсутність чітко визначених цілей та завдань у житті, а також про почуття неспокійного руху вперед. Вкрай важливо вийти з тіні та знайти ціль для подальшого просування вперед.

Терези

Карта "Король кубків" вказує про те, що не варто пригнічувати свої емоції, а треба вчитися керувати ними, використовуючи як засіб для досягнення чітко сформульованих цілей. Вдалий інструмент для успіху - емоції та уява.

Скорпіон

Карта "Сімка денаріїв" свідчить про необхідність не поспішати з діями та дочекатися вдалого моменту. Саме вибір правильного часу стане ключовим фактором у досягненні цілей.

Стрілець

Карта "Четвірка мечів" закликає дати своєму розуму відпочити від проблеми, яка дуже турбує. Також свідчить про великий творчий потенціал, доступний тим, хто здатний зрозуміти основні закони людської природи.

Козоріг

Карта "Лицар мечів" говорить про те, що для досягнення мети необхідно повністю зосередитись на ній, не дозволяючи відволікань, адже Лицар, який долає інерцію, використовує тільки власну вольову силу.

Водолій

Карта "Дев'ятка денаріїв" є символом заслуженої винагороди за працьовитість. Попри те, що ви дієте наодинці, відкритість для допомоги може швидше справитися з турботами.

Риби

Карта "Правосуддя" говорить про те, що необхідно жити за принципами чесності, рівності та справедливості, що є основою життя. Без такий цінностей життя обмежувалося б простим виживанням.

Раніше ми розповідали, які чотири знаки Зодіаку закохуються у своїх друзів.

  • Вас може зацікавити:

Їм потрібний "близький контакт": чотири знаки Зодіаку, які не люблять спати без обіймів

З ними завжди можна похуліганити: топ-3 дідуся за знаком Зодіаку

Природжені лідери у колективі: які знаки Зодіаку стають найкращими керівниками