RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Вербна неділя несе багато несподіванок: святковий гороскоп на 28 квітня

Представникам більшості знаків Зодіаку 28 квітня слід очікувати особистісний ріст та вдачу.

Гороскоп для кожного з знаків Зодіаку на 28 квітня публікує Апостроф.

Читайте також: Ангели-охоронці захистять від нещастя: травень стане найкращим часом у житті трьох знаків Зодіаку

Сьогодні зорі відкрили таємниці майбутнього, вони дарують нам підказки та вказують напрямок в цей день.

Овен

Венера принесе вдачу в релігійних справах і духовних пошуках. Не час залишатися на самоті або занурюватися в побут. Вам потрібно повною мірою взаємодіяти з іншими над проблемами та проєктами, оскільки зараз дуже важливий час для вашого розвитку. Сьогодні ви повною мірою відчуєте як ваші шкідливі звички впливають на вас.

Телець

Вашими щасливими числами будуть - 76, 8, 2, 19, 72 і 23. Сьогодні вам буде щасти у стосунках з людьми. Якщо ви працюєте, сьогодні у вас буде важкий день. Ви давно відчуваєте що вам пора вести здоровий спосіб життя. Кілька простих речей, як-от тренування раз на тиждень і правильне харчування, значно покращать ваше здоров’я.

Близнюки

Сьогодні не бійтеся занурюватися в ситуацію. У вас буде уся необхідна вдача. В цей день вам знадобиться вся ваша інтуїція. Цього дня вам потрібну бути обережним з грошима, ви будете дещо імпульсивні. Сьогодні ваше тіло дасть вам знак, що не треба нехтувати своїм здоров'ям.

Рак

В цей день вам посміхнеться удача. Ви досягнете багатьох речей з невеликими зусиллями. Сьогодні вашу роботу за останні кілька тижнів помітять. Вірте у себе та продовжуйте робити свою роботу, попри проблеми які можуть виникнути. Ваше здоров’я має покращитися, це дозволить вам зосередитися на більш приємних речах.

Лев

Сьогодні вдача допоможе вам виконати всі цілі що ви поставили собі. В цей день можуть виникнути підступні ситуація, вам знадобиться мудрість, щоб уникнути їх. У вас з'являться переваги, нові можливості й збільшення доходу. Ви почуватиметеся добре, що дозволить вам насолоджуватися буденними речами.

Діва

Сьогодні вам пощастить у багатьох аспектах життя. Ваша планета-покровитель окупає всю вашу важку працю. В цей період не варто імпульсивно витрачати гроші. Напрямок який ви обрали для розвитку правильний. Останнім часом ви відчуваєте себе перевтомленими та ваше відчуття внутрішнього спокою, вам потрібно відпочити.

Терези

В цей день вам пощастить, якщо ви зможете все перевернути на вашу користь. Ви повинні прагнути стабільності у своєму фінансовому житті, не варто змінювати свою посаду чи бізнес-модель. Ви можете відчувати, що увійшли в рутину на роботі. Сьогодні день, коли вам слід приділяти більше уваги дрібницям. Намагайтесь дотримуватись правил здорового харчування.

Скорпіон

Числа 7 і 11 принесуть вам багато вдачі. Сьогодні будьте обережні на людних вулицях. Ви відчуєте потребу передивитись свій бюджет на найближчий час. Сьогодні вдалий день, щоб подбати про своє психічне здоров'я.

Стрілець

Вам пощастить знайти собі другу половинку. Сьогодні завдяки вашій розважливості, ви приймете багато вдалих рішень. Кожен день дорогоцінний і кожного дня у вас є шанс щось змінити.

Козоріг

Числа, які принесуть вам удачу, це 45, 29, 10, 12, 11 і 25. Сьогодні ви можете втратити гроші. Сьогодні люди які працюють на вас, можуть принести проблеми. Можливо, вам доведеться звільнити робітника, якщо він продовжуватиме створювати проблеми на роботі. Цей день для вас нормальний і здоровий, спробуйте їсти більше зелені.

Водолій

Для Водолія зараз важкі часи. Хоча зміни настануть скоро. Робота сьогодні іноді може бути проблемною. Однак не втрачайте свою кінцеву мету. Якщо ви не любите спортзал, але хочете бути активним, спробуйте зумбу або щось швидше. Це буде гарним відпочинком та підтримуватиме вашу мотивацію.

Риби

Вашими щасливими числами будуть 56 і 73. Вам дуже пощастить в особистих стосунках. У фінансовому плані ваші справи покращуються. Продовжуйте робити все можливе і не зупиняйтеся, доки не будете справді задоволені. Якщо ви схильні до залежностей, сьогоднішній день буде для вас випробуванням.

Нещодавно "Апостроф" писав про трьох самих неприємних знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Псують всі плани і домовленості: ТОП-3 найбільш ненадійних знаків Зодіаку

Леви можуть прогоріти, а Терезам варто берегтися від злодіїв: гороскоп фінансів на травень-2024

Їх не витягти з-під ковдри: чотири головні соні за знаком Зодіаку