RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

Дівам – приємні зустрічі, Водоліям - конфлікти: гороскоп за картами Таро на 14 червня

Тарологи створили інформативний гороскоп за картами Таро на п'ятницю, 14 червня, для всіх зодіакальних знаків.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Ризикують втратити все: два знаки Зодіаку, у яких почнеться "чорна смуга" у червні

Овен

Карта "Колісниця" вказує на те, що варто зосередитися на сімейних справах та особистих моментах, адже саме це гарантує успіх. Варто провести більше часу із близькими.

Телець

Карта "Четвірка Жезлів" радить переглянути порядок дня. Вкрай важливо уникати пізніх нічних посиденьок і регулювати сон. Це чудово позначиться на здоров'ї.

Близнюки

Карта "Світ" вказує на вдалий час для налагодження контактів. Саме активне спілкування, нові знайомі та обмін ідеями зможуть посприяти успішній кар'єрі. Вечір ідеально підходить для романтики та кохання.

Рак

Карта "Дама Денаріїв" попереджає про не дуже сприятливий для Раків час. Ймовірні несподівані проблеми, які змусять пожертвувати вільним часом для владнання.

Лев

Карта "Правосуддя" радить не відкладати серйозні справи на потім. Інакше можуть накопичитися і виконати стане нереально. Попри втому, проявіть терпіння. Напружений час невдовзі мине.

Діва

Карта "Зірка" натякає на приємну зустріч. Якщо будете відкритими та доброзичливими, не будете соромитися висловлювати власні почуття та говорити про власні інтереси, це приверне увагу вашого співрозмовника.

Терези

Карта "Паж Кубків" говорить про появу музи, яку бажано не пропустити. Варто записувати власні ідеї, навіть якщо немає часу на миттєву реалізацію.

Скорпіон

Карта "Лицар Мечів" вказує, що здоров'я буде в пріоритеті. Необхідно якнайбільше часу та енергії приділити організму: варто відвідати спортзал, прогулятися на свіжому повітрі, перейти на здорове харчування.

Стрілець

Карта "Двійка Денаріїв" натякає на те, що почуття гумору та позитив стануть головною вашою зброєю. Вони знадобляться як у ділових питаннях, так і в особистій сфері.

Козоріг

Карта "Сонце" говорить про те, що не потрібно у вихідний день працювати. Ви заслуговуєте на гарний відпочинок та маєте на це повне право. Проведіть день в релаксі.

Водолій

Карта "Вежа" передбачає певні непорозуміння з близькими. Для того, щоб звести до мінімуму роздратування, не посилюйте і не ускладнюйте ситуацію. Краще проведіть час наодинці з собою.

Риби

Карта "Верховна Жриця" передбачає те, що важливо не робити необдумані вчинки. Не потрібно ризикувати і, якщо сумніваєтеся в успіху справи, варто перенести.

Раніше ми також назвали два знаки Зодіаку, у яких почнеться "чорна смуга" у червні.

  • Вас також може зацікавити:

Море радості і незабутніх вражень: п’ять знаків Зодіаку в 2024 році чекає особливий час

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, для яких гроші важливіші за кохання

Пощастить з грошима: які знаки Зодіаку скоро отримають максимальні прибутки