RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Брешуть про витрату палива - названі найбільш ненажерливі моделі авто

Багато автовиробників вказують деякі параметри свого продукту таким чином, що вони не відповідають дійсності. Однією з таких характеристик є витрата палива. Що цікаво, цей показник буває не істинним як в одну одну, так і в протилежну сторону.

Британський журнал WhatCar провів масштабне дослідження за споживанням пального автомобілями і назвав топ-5 машин, які споживають більшу кількість палива, ніж заявлено. Про це повідомив autoportal.ua.

5. Audi A3 Sedan

На п'ятому місці в цьому списку розташувалася Audi A3. Вона витрачає на 16% більше палива, ніж зазначено.

4. Renault Clio e-tech

Цей гібрид теж виявився більш "ненажерливим", ніж насправді. В ході тестів було показано, що він споживає на 19,6% більше, ніж заявлено.

3. Ford Fiesta

Ford Fiesta з 1,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 155 к.с. розташувався на третьому місці. Через досить високу продуктивність цей двигун володіє дещо підвищеними "апетитами". Різниця з заявленою витратою може досягати 20%.

2. Suzuki Swace

А на передостанньому місці знаходиться гібрид Suzuki Swace, який показав результат на 21,6% гірше, ніж на випробуваннях по WLTP.

1. BMW 420d

Нарешті, останній автомобіль в антиТОПі - BMW 420d. Згідно з тестом WhatCar, у нього різниця в споживанні палива складає 26,4% (більше заявленого).

Раніше ми також повідомляли про те, що названий топ-5 авто з найменшою витратою палива, які відрізняються відмінним співвідношенням ціни і якості.