RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Ці авто вигідніше пригнати з Європи, ніж купити: список моделей

Експерти з авто назвали ті моделі автомобілів, які у 2022 році найвигідніше визнати в Україні з вторинних авторинків Європи та розмитнити, ніж купувати аналогічні авто з пробігом у нашій країні.

Про це повідомляє "Avtosota".

Першою у цьому списку є Renault Megane 2013-2014 років випуску. Дана модель оснащена півторалітровим дизельним мотором та механічною коробкою передач - також машина може похвалитися економічністю та непоганою тягою.

Далі йде Volkswagen Golf 2011-2013 років - дана модель може похвалитися гарною керованістю, якісним мотором, гідною роботою коробки передач. Тим не менш, при покупці авто з пробігом понад 100 000 кілометрів варто бути акуратнішими.

Третьою машиною у цьому списку є Seat Leon 2012-2013 років випуску. Однак тут також варто бути акуратнішими при виборі автомобіля з великим пробігом - у цієї моделі можуть бути часті проблеми з кульовими опорами, амортизаторами та датчиками.

Четвертим автомобілем у переліку є Peugeot 308 2013-2014 років випуску. Машина оснащена містким багажним відсіком, також має гарну керованість та якісну підвіску. Серед мінусів даного автомобіля виділяються проблеми у роботі електроніки, електрики та радіатора обігрівача.

Замикає цей список Skoda Octavia A5 2010-2012 років випуску. Машина має просторий салон і великий об'єм багажника. З мінусів до неї можна віднести проблеми з електрикою та ходовою частиною.

Раніше фахівці називали марки "бюджетних" автомобілів, які оснащені найкращими двигунами.