RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ідеальний вибір для їзди по місту: десять найкращих авто 2023 року

У Києві помічено новий Peugeot "408" GT, але крім нього, для їзди по місту є, як мінімум, 10 ідеальних автомобілів.

Про це пише Autocar.

Читайте також: Дешевше ще не було: у Tesla назвали ціну нового авто для азійського ринку

Насправді, темпи змін у класі "міських" автомобілів були настільки стрімкими, що більшість з нашого списку з легкістю стане для вас повсякденним транспортом, незалежно від того, чи проводите ви день, мотаючись міськими джунглями або мчіться автомагістралями. Більш того, ці машини дають водієві гострі відчуття, непорівнянні зі своїм скромним місцем в автомобільній ієрархії.

Hyundai i10

Для деяких виробників міський автомобіль має бути дешевою машиною. Тим не менш, з Hyundai i10 ви відчуваєте, що бренд застосував ті ж високі стандарти, що і Santa Fe, тільки в меншому масштабі. Якість інтер'єру та дизайн роблять це авто дуже привабливим. Він також добре обладнаний, навіть найнижча класифікація SE Connect пропонує кондиціонер, електричні склопіднімачі, шкіряне кермо, камеру заднього виду та можливість підключення Bluetooth.

Volkswagen Up

Volkswagen Up може бути найменшим автомобілем у списку, але він перевершує своїх найближчих суперників по обладнанню та дизайну. У компонуванні панелі приладів є приємна простота, але відразу помітно високоякісний продукт VW. Автомобіль легко керується як у спокійному режимі їзди, так і на високих швидкостях. Можна сміливо стверджувати, що Up залишається одним із найпродуманіших і якісних автомобілів останнього десятиліття.

Kia Picanto

Як і двоюрідний брат Hyundai i10, Kia Picanto значно виріс у розмірах. Автомобіль добре оброблений всередині та має пристойний рівень стандартного обладнання. Його 1,0-літровий двигун потужністю 66 к.с. непогано справляється з плавністю ходу та керованістю.

Suzuki Ignis

Ignis відрізняється величезним внутрішнім простором для свого розміру. Динаміка автомобіля на дорозі не така гостра та різка, як у деяких суперників. Керованість в авто відмінна, але може здатися трохи жорсткою на великих нерівностях дороги.

Toyota Aygo X

Химерний дизайн Aygo всередині та зовні надає йому загадкову привабливість. Динаміка автомобіля поєднує в собі слухняну керованість із контрольованою траєкторією руху навіть на високих швидкостях. Інтер'єр авто надійно сконструйований і добре оснащений, йому не вистачає місця, як Hyundai або VW, але одна цікава особливість - додатковий складний тканинний люк, надає Aygo приємну атмосферу Citroen 2CV в сонячний день.

Fiat 500

Fiat 500 вже продається протягом трьох десятиліть. Завдяки своїм крихітним розмірам та малому радіусу повороту він виконує своє основне призначення як міський автомобіль. Він також оснащений новим звуковим генератором, який відтворює характерний тріск спортивного вихлопу Fiat Monza. Деякий час це веселить, але незабаром набридає.

Dacia Sandero

Dacia Sandero не є міським автомобілем як таким, але, враховуючи той факт, що його можна купити дешевше, ніж більшість автомобілів у цьому списку, здається досить розумним і його включити. Sandero, зі зрозумілих причин, більш просторий усередині, але його інтер'єр виглядає і відчувається явно старомодним, посадка в салон трохи незручна. При поворотах явно відчувається крен кузова.

Fiat Panda

Panda може бути мізерно оснащена всередині і змушує водія страждати від незручної посадки, але автомобіль залишається надійним і практичнішим, ніж більшість у цьому списку. Panda приваблива у формі 4x4, що надає італійській машині енергійну здатність пересуватися по будь-якій поверхні, як горами, так і піском.

Citroen C3 You

Як і Dacia Sandero, C3 You знаходиться у класі вище, його зовнішні розміри це підтверджують. В рамках процесу C3 втратив легкосплавні диски та деякі елементи інтер'єру зі шкіряною обробкою, а також змушений задовольнятися інформаційно-розважальною системою нижчого рівня. Оснащення включає кондиціонер, електричні склопідйомники та круїз-контроль. М'які сидіння зручні, а багажник на 300 літрів досить місткий. В управлінні C3 досить повільний, що робить його ідеальним для далеких поїздок. Але надто м'яка підвіска лякає великим креном кузова у поворотах.

Citroen Ami

Єдиний автомобіль у цьому списку, який найточніше можна назвати міським автомобілем. Ami – це неординарне рішення Citroen для недорогого особистого міського транспорту. Ami вражає своїми компактними розмірами, малим радіусом повороту та електричною трансмісією, що робить його ідеальним у місті.

Раніше "Апостроф" писав, що Hyundai випустила бюджетний кросовер, який коштує трохи більше ніж 7 тисяч доларів США.

Вас також може зацікавити:

На Alibaba продають електрокар за $1700: як він виглядає

На рік залишитеся без прав: просте порушення, за яке водієві світить серйозне покарання

Водію призначили штраф за "відсутність" документів у Дії: що вирішив суд