RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

"10 років разом": бренд жіночого одягу VOVK організував грандіозне свято

партнерський матеріал

Бренд жіночого одягу VOVK відзначив День народження, свій ювілей у 10 років компанія святкувала грандіозно – Конгресно-виставковий центр "Парковий" вмістив у себе велику кількість гостей.

Серед запрошених була не лише команда бренду – VOVK Family, а й друзі компанії, партнери та відомі медійні особи: Соломія Вітвіцька, Олена Філонова, Наталка Карпа, Надін Медведчук, Маша Виноградова, Марія Якименко, Розалі Номбре, Джессіка Чегі, Рима Пенджієва, компанію дівчатам склали холостяки Богдан Юсипчук та Ілля Рибальченко.

Висвітлювали подію телеканали Україна, СТБ та HD Fashion, популярні видавництва моди VOGUE, CLUTCH, VIVA, Караван історій, Єдина, best.in та інші. Головним інформаційним партнером стало видання "Влада та гроші".

Ведучими Дня Народження бренду стали Леся Нікітюк та Григорій Решетник, які демонстрували образи від VOVK та дарували багато подарунків від генеральних партнерів.

Гості пішли зі свята із подарунковими сертифікатами від Brabrabra, квитками на прем'єру фільму "Велика прогулянка", прикрасами від Pandora, косметичними наборами від Mr. SCRUBBER, Marie Fresh Cosmetics, презентами від Fiorelli. Найграндіозніший подарунок – два сертифікати номіналом по 5000 гривень, презентував бренд VOVK. Також на святі був приголомшливий кейтеринг із частуваннями та напоями. Ще одним сюрпризом від компанії VOVK стали концерти гурту TVORCHI та співачки NK.

Головним подарунком для запрошених та родзинкою вечора стали закритий показ лімітованої колекції, випущеної спеціально до 10-річчя бренду та показ рекламного ролика VOVK Limited Collection 2022 року Spring-Summer. Стильні фасони, цікавий крій та трендові колірні рішення – все у цій лінійці пронизане любов'ю та історією. Компанія показала історію кожної дівчини – її дитинство та зрілість, характер та мрії.

Сюрприз чекав і співзасновників компанії – Тетяну та Віталія Семенченка – у подарунок від колективу вони отримали міні-копію своєї першої у Києві студії, з якої і розпочався розквіт компанії. Співзасновники подякували колективу за роботу, показали невелике відео – усі 10 років компанії у короткому ролику. Завершили офіційну частину вечора величезним святковим тортом, виконаним спеціально у ексклюзивний принт – гриби, який поєднав усю лімітовану колекцію. За діджейський пульт цього вечора став Sanya Dymov.