RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Активістів під КМДА спіймали на обмані з "голодуванням": опубліковано відео

Активіст Макс Кортоков зафіксував, як активісти, які влаштували "голодування" під КМДА проти будівництва АЗС на Ревуцького, насправді їли фаст-фуд.

Відповідне відео активіст опублікував на своїй сторінці в Facebook. Він каже, що підійшов до протестувальників", щоб поспілкуватися про їх проблеми.

"Вчора підійшов до КМДА, щоб поговорити з людьми, розпитати, чого вони вимагають і як просувається їхня боротьба. І був дуже здивований, коли побачив як "голодуючі" наминають м'ясце", - написав активіст.

Також додав, що поведінкою псевдо-активістів обурився ще один чоловік.

"Всіх запрошую на Схід, де вчора загинули 9 осіб. Вони там воюють, щоб ви тут їли і щоб у вас все нормально було...", - сказав чоловік. За словами чоловіка, він сам був у зоні АТО.

"Жінки тільки знизували плечима і посміхалися. А що їм ще говорити, якщо в їх голодуванні - перерва на обід", - написав Коротков.

Він зазначає, що це такі випадки підривають авторитет всіх громадських активістів, які роками ведуть свою чесну боротьбу.

"Шановні представники бізнесу і депутати, якщо вже наймаєте для своїх вистав, то шукайте більш професійних акторів. Як мінімум тих, хто не буде публічно жувати булки, розповідаючи про голодування", - резюмує активіст.

Як відомо, у Києві на Ревуцького 8 напали на місцевих жителів, які збирали підписи за побудову заправки. Їхній намет розламали, а всі документи знищили невідомі.