RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Майбутній генерал: мережу вразило фото внука легендарної актриси на параді в Києві

Користувачів соціальних мереж вразила фотографія маленького українського хлопчика, внука відомої актриси Ади Роговцевої, на параді до 26-му річницю Дня незалежності України.

Про це повідомляє Маряша Лексі в Facebook.

"Це - Матвій!!! Його форма нова куплена на його прохання, так як ця дитина українських героїв, патріотів обожнює і поважає більше ніж різні мультяшні образи !! Він обожнює козаків, з шаблями мало не спить !! І він не сирота, у нього то все в генах, які йому передали його батьки Катя і Олексій !! Гени неймовірною бабусі Ади і дідусь Костянтина !! », - написала Маряша Лексі.

За її словами, це майбутній генерал ВСУ.

«Приймай України мій герой - Матвій Олексійович !!! І я точно знаю, хто буде приймати парад під український гімн і український прапор на Червоній площі (хоча хлопці його синьо жовту перефарбують) !! », - додала Маряша Лексі.

Дане повідомлення за десять годин зібрало 615 лайків і активно коментується користувачами.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах бурхливо обговорюють відео з танцем британського солдата під волинку в центрі Києва.

Нагадаємо, "Апостроф" опублікував яскраві фотографії військового параду з нагоди Дня Незалежності України, який пройшов у центрі Києва.