RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Бізнесмен Василь Веселий допоміг бійцю АТО отримати піврічний курс реабілітації

Бізнесмен Василь Веселий надав фінансову допомогу бійцю АТО Дмитру Корнієнко, який вже другий рік бореться за право на здорове життя.

Про це повідомляє ICTV.

У 2016 році Корнієнко, боєць 12-го батальйону територіальної оборони м. Київ, отримав поранення, яке призвело до спинномозкової травми. У бійця, який пішов в АТО ще в 2014 році, відмовили ноги, була частково втрачена рухливість рук і функції тазових органів.

Лікарі втішали бійця, даючи хороші прогнози, проте для повернення до повноцінного життя необхідний був тривалий курс відновлення з реабілітологом.

Уже після першого курсу реабілітації Дмитро досяг великих успіхів: рухливість кінцівок поступово відновлюється. Разом з тим, вартість продовження курсу лікування виявилася непідйомною для сім'ї бійця, фінанси якої вже і так були виснажені дворічним лікуванням.

На прохання про допомогу відгукнувся київський бізнесмен Василь Веселий. Він надав фінансування, необхідне для продовження лікування в найближчі шість місяців, підкресливши, що вважає своїм обов'язком допомагати бійцям АТО.

Василий Веселый помогает АТО

«Ці герої, ризикуючи життям, борються за мирне небо над нашими головами. Вони дають можливість нам, бізнесменам, розвивати країну в той час, коли агресор намагається зробити все, щоб зруйнувати українську економіку. Я намагаюся допомагати бійцям, які проходять лікування, а після - повертаються до повсякденного життя», - пояснив Веселий.

Видання зазначає, що Василь Веселий вже не вперше підтримує бійців АТО.

Завдяки його допомозі навесні 2018 року Запорозька 55 окрема артилерійська бригада отримала необхідну звукову апаратуру і фінансову допомогу для ремонту КрАЗу, який знаходиться на балансі бригади.

Василий Веселый помогает АТО