RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

​У Києві впіймали росіянина з небезпечними "подарунками" для українців

15 вересня в Подільському районі у громадянина Росії виявили речовини схожі на наркотики.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Згідно з інформацією, близько півночі група швидкого реагування на вулиці Братській звернула увагу на двох підозрілих осіб: чоловіки, щойно помітили автомобіль поліції, розвернулися і поспішили у протилежному напрямку.

Командир полку поліції особливого призначення №1 Руслан Цикалюк розповів, що правоохоронці відразу наздогнали та зупинили цих пішоходів. У присутності понятих провели поверхневий огляд - і в одного із них у сумці виявили розфасовані у пакетики речовини, схожі на наркотичні.

"Вже встановлено, що зловмисник – 40-річний громадянин Російської Федерації, на території України проживає з 2009 року, посвідки на тимчасове місце проживання не має", - додав Цикалюк.

Слідчі задокументували правопорушення. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Вилучене направлено на експертне дослідження. Наразі правоохоронці встановлюють, звідки у зловмисника наркотики та з якою метою він їх зберігав.

Як повідомляв "Апостроф", 8 вересня воєнна прокуратура Київського гарнізону затримала членів злочинного угруповання, які продавали наркотики в навчальний центр ЗСУ.