RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​"Евробляхери" відзначилися "майстерні" паркуванням в Києві: в мережі показали фото

У мережі відобразили нахабних водіїв в Києві, які припаркували свої автомобілі в недозволеному місці - прямо на пішохідному переході.

"На цьому фото прекрасно все, і то що вони припарковані одночасно посеред дороги і на пішохідному переході, і то що це 2 бляхи, які сьогодні злісно порушують, а завтра виходять на мітинги і скаржаться на розмитнення", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Святошинському районі Києва черговому герою парковки придумали "креативне" покарання: залишений в недозволеному місці автомобіль небайдужі завалили листям, гілками та іншим сміттям.

Також повідомлялося, в мережі продовжують ділитися фотографіями автомобілів в Києві, які водії поставили з порушенням правил паркування.

В Києві на провулку Тараса Шевченка помітили "винахідливого" "героя парковки", який припаркував свій автомобіль в недозволеному місці, перегородивши прохід по тротуару. Також в Києві водій припаркував своє авто прямо на пандусі, призначеному для проїзду дитячих і інвалідних колясок.