RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

​Скандал навколо KFC в Будинку профспілок: компанія зазнала серйозної шкоди

PR-агентство Mainstream розриває контракт з компанією Yum! Brands, офіційним представником KFC в Україні.

Про це сказано в заяві Mainstream в Facebook.

У компанії заявляють, що, незважаючи на всі прописані ризики і попередження, пов'язані з відкриттям ресторану в Будинку профспілок, вони не були почуті офісом KFC.

"Та комунікація, на якій наполягає клієнт, суперечить етичним стандартам і цінностям нашої компанії. У зв'язку з цим ми припиняємо співпрацю з компанією YUM! Brands", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 21 листопада 2018 року (у п'яту річницю початку подій, іменованих в Україні Революцією Гідності) на Майдані Незалежності відбулася сутичка активістів з поліцією через відкриття закладу громадського харчування KFC в будівлі Будинку профспілок, де під час гарячої фази революції в 2014 році заживо згоріли люди. 22 листопада в відповідь на обурення активістів та журналістів директор Будинку профспілок заявив, що "профспілкам теж потрібно заробляти", а також допустив, що в 2014 році загиблі не згоріли безпосередньо в будівлі, а могли "опинитися всередині вже мертвими".

Як раніше повідомляв "Апостроф", заклад мережі швидкого харчування KFC відкрили в Будинку профспілок 22 листопада, в річницю Євромайдану.

Дивіться також фото того, як змінювався Будинок профспілок на протязі історії Києва.