RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві сталася пожежа у квартирі з паралізованим пенсіонером: фото і відео

В Оболонському районі Києва сталася пожежа в квартирі житлового будинку, де проживає паралізований пенсіонер.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Займання сталося в неділю, 25 листопада, близько 02:00 в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Йорданській. Як розповіли сусіди, житло на дев'ятому поверсі належить незрячому паралізованому пенсіонеру.

За словами місцевих жителів, чоловік проживає в квартирі один, але іноді йому допомагає знайома жінка. Пожежну службу викликала сусідка пенсіонера з 11 поверху того ж будинку. Жінка розповіла, що відчула запах гару і побачила дим з вікна.

"За попередніми даними, чоловік курив у квартирі, і це могло стати можливою причиною спалаху. На щастя, подія обійшлася без постраждалих. Стіни і вікна в квартирі сильно обгоріли. Станом на 3:00 пожежу локалізували. На місці подій працювала служба порятунку, бригада пожежників, швидка і поліція", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в мікрорайоні Бортничі сталася пожежа в якому згоріла жінка. А 23 листопада в столичному парку Партизанської Слави загорілася церква. Також у Львові сталася пожежа в обласній клінічній лікарні, людей евакуювали.