RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У кафе Києва буйна компанія влаштувала бійку зі стріляниною: фото

У столичному кафе між двома компаніями стався конфлікт, який переріс у бійку зі стріляниною.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент трапився в громадському закладі на вулиці Автозаводська в Оболонському районі Києва. На лінію правоохоронців надійшов дзвінок про вогнепальне поранення чоловіка в кафе. На місце виїхала поліція, яка з'ясувала, що одному з учасників бійки вистрілили в ногу.

За словами свідків, в закладі відбувся конфлікт між чоловіками. Пізніше до одного з них приєдналися його друзі і словесна перепалка переросла в бійку. Після цього один з учасників сварки дістав предмет, схожий на пістолет, і вистрілив в опонента. Потерпілий отримав поранення ноги, і йому викликали "швидку", яка надавала необхідну медичну допомогу. Тим часом компанія "стрілка" зникла з місця події на автомобілі.

"Оперативний черговий ввів спеціальний поліцейський план для затримання зловмисників. Вже через годину по вулиці Андрія Малишка правоохоронці зупинили схожий за орієнтуванням автомобіль, в якому знаходилася компанія чоловіків і дві дівчини. У салоні іномарки поліцейські знайшли предмет, схожий на пістолет, а при поверхневому огляді у дівчат виявили пакет з таблетками білого кольору. Всі заборонені предмети направили на проведення експертиз", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили особи зловмисників - це четверо громадян іншої держави. Правопорушників затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Зараз триває комплекс слідчих дій, з метою встановлення ролі кожного з підозрюваних у скоєнні злочину.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на Позняках на ганку L`Kafa Cafe сталася стрілянина, в результаті якої були поранені дві людини.

Пізніше встановили, що ініціатором стрільби виявився майор ЗСУ, який в той день відпочивав разом з друзями.