Загибель відомого діджея в Києві: з'явилося нове відео моменту ДТП

Камери спостереження в Києві зафіксували момент аварії, в якій загинув діджей Gabber, Олександр Лісогор.

Відповідні кадри опубліковано на Facebook сторінці "Київ Оперативний".

На запису видно, що автомобіль, який врізався в мотоцикл діджея, довгий час не гальмував, а продовжував тягти мотоцикліста по дорозі і, врешті-решт, переїхав його.

Деякі користувачі, після перегляду відео, навіть зробили висновок про те, що водій авто нібито намагався спеціально вбити Лісогора.

"Умисне вбивство. Загальмував тоді, коли переконався, що переїхав, а петляв, щоб позбавитися мотоцикла", - пишуть в коментарях.

Однак інші коментатори відзначають, що швидше за все водій не зміг загальмувати відразу через те, що наїхав на мотоцикл.

"Водій винен від початку, але зупинитися він не зміг відразу, оскільки на передній осі не спрацювали гальма, після того як передок підкинуло (особливості ABS цієї моделі). Судячи з диму із задніх коліс стає видно, що застопорилися тільки вони, після чого машину потрібно було ловити, щоб не розвернуло серед потоку", - відзначає один з користувачів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися нові подробиці і фото з місця аварії, в якій загинув діджей Олександр Лісогор.