RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Стала відома подальша доля "столичного маніяка"

У п'ятницю, 18 жовтня, суд Києва прийняв рішення помістити в психіатричний заклад підозрюваного так званого "столичного маніяка", який здійснював напади на чоловіків.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури №4 чоловікові, який підозрюються у скоєнні серії нападів на громадян у Дніпровському районі столиці, обрано запобіжний захід у вигляді приміщення в психіатричний заклад в умовах, що виключають небезпечну поведінку", - йдеться в повідомленні.

Таке рішення прийняв Дніпровський районний суд міста Києва. Дії зловмисника, якого зараз підозрюють у скоєнні двох нападів, кваліфіковані за частиною 1 статті 121, частиною 4 статті 296 КК України.

Триває досудове слідство, в ході якого збираються докази про можливу причетність підозрюваного до інших епізодів.

Нагадаємо, вбивці інкримінують кілька нападів в Києві із застосуванням холодної зброї. Перше відбулося на початку вересня, затриманий з ножем напав на 26-річного чоловіка. Через кілька тижнів він порізав 22-річного хлопця, а потім - 56-річного чоловіка. Єдиною жертвою маніяка виявився 69-річний чоловік, тіло якого знайшли з колото-різаною раною шиї на вулиці Вершигори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Рівному оголосили в розшук маніяка-педофіла, який напав на дівчину.