RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві в тістечку для дитини виявили страшний "сюрприз": фото

В одній з кав'ярень Києва покупниці з дитиною продали тістечко з цвіллю.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua в Facebook.

До редакції звернулася жінка з проханням опублікувати її історію. Вона купила солодкість дитині і бонусом отримала цвіль.

"Купили дитині в кав'ярні тістечко. Дитина відкусила, запитує: - мам, а що це таке ... Повітрофлотський просп 31. Ніяких змін і коректного пояснення, з кислою, що не задоволеною міною: - я в них не заглядаю. Повернула гроші і йдіть з Богом", - написала жінка.

Користувачі мережі в обуренні від того, що відбувається.

"Найкращий варіант - приготувати тортик вдома, власноруч. А не випробовувати здоров'я дитини. Забудьте, що хтось, навіть за гроші, зробить в наш час якісно. На жаль, бізнес і якість в нашій країні - поняття несумісні", "Знаю ту трешову забігайлівка , раз зайшов на каву, так обслуговували як ніби вони закриваються а я останній клієнт"," Ви завжди тістечко на чек купуєте? Або продавець видала чек, після того, як Ви звернулися до неї "," А в чому власне проблема? Ну відкусили, побачили, гроші повернули, все ", - пишуть вони.

Нагадаємо, що в російському місті Тольятті в дитячих садах і школах дітей годували гнилим м'ясом хворих тварин: такі результати дала перевірка правоохоронців і ветеринарних служб.