RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Бракує лебедів з шин: мережі розгнівав бетонний "подарунок" до 8 березня на Майдані в Києві

У середу, 4 березня, на Майдані Незалежності в Києві з'явилися гігантські проліски, які "висадили" на клумбі, де раніше знаходилася фотозона "I love Kyiv".

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Сьогодні".

Їх встановили співробітники комунального підприємства з утримання зелених насаджень Шевченківського району. Працівники виставляли квіти-гіганти на клумбі під наглядом дизайнера від КП СЗН Шевченківського району. Посередині встановлено найбільшу квітку, а навколо нього - ще сім поменше.

"Ми монтуємо нову фотозону, яку даруємо всім киянкам і гостям столиці до свята весни - 8-го березня. Підходи до фотозони вимостили мармуровою крихтою. Наші проліски зроблено з бетону. Але, не хвилюйтеся, закріплюємо їх надійно, не впадуть. Все буде безпечно. Перед ними висадимо тюльпани і гіацинти, якщо це буде вписуватися в загальну композицію", - розповіли в КП СЗН Шевченківського району.

Але старання комунальників не припали до душі користувачам мережі. Вони не упустили можливість висловити своє "фе" з цього приводу.

"Раніше лебеді з шин були девіацією. Тепер вони отримали інституційний статус. Все, у них є дизайнер і він працює на місто. І *ере за зарплатню - без узгодження взагалі ні з ким. Але це фігня - він *ере це за наші з вами гроші, за гроші міста. За гроші всіх тих, хто розповідав мені, що не треба звертати уваги, пройде місяць і сонечко саме розвалиться, це ж народна творчість безкоштовно. Так відбувається скрізь. Якщо ти зубами не тримаєшься за норму, вона сповзає - як пов'язка з голови на ногу в тому анекдоті. І виникає інша норма", - написала на своїй Facebook-сторінці Зоя Звіняцковська.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві помітили дивну прибудову на багатоповерхівці.