RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Як українські медики реагують на звернення щодо коронавірусу: шокуюче відео

Журналіст Роман Бочкала вирішив перевірити, наскільки блискавично українські медики готові реагувати на повідомлення про зараження коронавірусом COVID-19. Виявилося, медики розписалися в повній своїй некомпетентності.

Про свої враження він поділився у відеозверненні на Facebook-сторінці.

"Буквально пару днів назад я повернувся з Нью-Йорка. Тут я вирішив перевіритися ... Ну хіба що, подзвонив 103. Виявилося мені не можуть допомогти. Мовляв, тестів на коронавірус немає ... .е в наявності", - розповів він.

Але, за словами, журналіста, головне інше.

"Відповідь була зовсім не змістовною. Видно, що медперсонал не проінструктовано, як приймати подібні дзвінки. Весь світ на вухах! А у нас кидають трубку. І це Київ. Боюся уявити, що в глибинці", - додав Бочкала.

У мережі бурхливо відреагували на експеримент Бочкали, зазначивши, що, незважаючи на велику кількість смертельних випадків від зараження коронавірусом в світі, на те, що в Україні ввели карантин, медики скаржаться на брак експрес-тестів, і не дають ніяких рекомендацій у разі ураження.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві помітили медиків в незвичайній "екіпіровці", що нагадує захисний костюм від зараження коронавірусом.