RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Де можна посмажити шашлики в Києві: найкращі місця для відпочинку та ціни

Літо в Україні в розпалі і, незважаючи на посилення умов карантину в Києві, саме час вибратися на природу на відпочинок з шашликами.

"Апостроф" підготували добірку кращих місць для пікніка в Києві.

Для відпочинку на природі кияни можуть вибрати ті місця, які подобаються - на березі водойми, в парковій зоні, поруч з атракціонами та розвагами або навпаки - в тиші усамітнення.

"Ріно-парк"

Розташований в X-park на Трухановому острові, на березі річки Десенки в Юр'ївському затоці. Є всі умови для культурного та активного відпочинку. У зоні для пікніків - 12 альтанок, 7 бунгало, намети і павільйони для гриля. Для розваг є спортивні та дитячі майданчики, для гігієни - туалет і сауна. Тут добре обладнані пляжі. Окрім шашлику, їжу можна замовляти в ресторані комплексу.

Місткість альтанок: до 50 осіб.

Мангал: є.

Вартість альтанки: 350-1900 грн.

"Лазні Афродіти"

Розташовані в парку Дружби Народів гриль-альтанки мають відмінну рису - обладнані виходи до води. Тут можна найняти мангальщика, який приготує на замовлення страви з ваших продуктів. Є можливість попаритися в лазні і скупатися у чані з гарячою водою. У вартість оренди альтанки входить персональний туалет, душ, інтернет, фен і чайник.

Місткість альтанок від 15 до 40 осіб.

Мангал: є.

Вартість оренди: від 1500 до 8000 грн.

Пейнтбольний клуб "Гепард"

Розташований недалеко від парку Нивки. Місце малолюдне, альтанки розташовані на пристойній відстані один від одного. Бронювати треба заздалегідь, особливо в свята. На території є всі необхідні умови для відпочинку.

Місткість альтанок від 5 до 40 осіб.

Мангал: є.

Вартість оренди: від 250 до 2000 грн.

Зона відпочинку "Колиба"

Одна з перших зон для шашликів в Києві. Альтанки для пікніків розташовані глибоко в лісі на закритій території. Є умивальники і туалет. Дрова і вугілля можна купити у охоронців. Є велика галявина для активного відпочинку, для дітей - гойдалки і пісочниця.

Місткість альтанок: до 15 осіб.

Мангал: є.

Вартість оренди: 1000 грн в день (при оплаті картою вартість будь-якої альтанки зменшується на 100 грн).

Зона відпочинку "Привал"

Розташована в Пущі Водиці, де заборонено в невідведених місцях розпалювати багаття для пікніка. У цій зоні відпочинку можна комфортно розміститися біля озера в наметі або альтанці, а в гарну погоду орендувати відкритий стіл. Є майданчики для дитячих ігор і можливість влаштувати рибалку. На прокат можна взяти батут, шезлонги, гамак і аксесуари для гриля.

Місткість альтанок: до 30 осіб.

Мангал: є.

Вартість оренди: від 250 грн до 940 грн.

У Києві майже в кожному районі є також безкоштовні місця для шашликів. Але через їх величезної популярності займати на них місця треба заздалегідь.

Як повідомляв "Апостроф", до узбережжя Азовського моря принесло безліч медуз, які лякають і жалять відпочиваючих на місцевих курортах, заважаючи їм заходити в воду.