RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Київ завмер в серйозних пробках: де не проїхати вранці 21 вересня

Вранці в понеділок, 21 вересня, транспортний рух у Києві традиційно ускладнено через затори, які регулярно виникають в ранкову годину пік - в той час, коли люди добираються на роботу.

Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Традиційно ускладнено рух на мостах через Дніпро. По Дарницькому, Південному, Північному мостах і мосту Метро складно проїхати в бік правого берега. Міст Патона більш-менш вільний.

Пробки в ранкові години утворилися на проспекті Перемоги, вулиці Олени Теліги, проспектах Степана Бандери, Валерія Лобановського, Леся Курбаса, на вулицях Жилянській, Борщагівській. Крім того, ускладнено рух на вулицях Набережне шосе, Павла Скоропадського, Кирилівській, Юрія Іллєнка, на бульварі Тараса Шевченка, на Набережному шосе і на Наддніпрянському шосе.

Ускладнено рух на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна, проспектах Визволителів, Петра Григоренка, Бажана та на Дарницькому шосе. Також пробки утворилися на вулицях Віфлеємській і Євгена Сверстюка.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на автотрасі, що веде з Києва до Броварів, накопичилася величезна кількість транспортних засобів, які застрягли в пробці через ремонтні роботи.