RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Київська влада заробляє на евакуації авто лише 10%, - кандидат в мери Кучеренко

Кандидат на посаду мера Києва від партії "Батьківщина" Олексій Кучеренко вимагає проведення аудиту діяльності попереднього керівництва столиці.

Про це Кучеренко заявив під час брифінгу членів партії "Батьківщина".

"Один із головних пріоритетів нашої команди та мій особисто як кандидата в мери - це повний аудит витрачання бюджетних коштів за останні роки на інфраструктуру і комуналку", - заявив Олексій Кучеренко.

Кандидат в мери Києва від "Батьківщини" піддав критиці дії нинішньої влади, яка замість вирішення проблем мешканців столиці займається бізнес-питаннями. Кучеренко навів приклад безконтрольної евакуації автомобілів у Києві та здирництво, яке процвітає навколо цього.

"У Києві в останні місяці запрацювала система евакуації автомобілів, які неправильно припарковані. Можуть сказати, що це європейський досвід, але я не бачив в ЄС, щоб саме так евакуювали. Там це відбувається, коли авто заважає руху громадського транспорту, наприклад. У нас же це стало бізнесом. Для того щоб забрати машину потрібно заплатити 2500 грн. А скільки із цієї суми грошей йде у міський бюджет? Практично ніскільки. Максимум 10%", - повідомив Кучеренко.