RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

Всі новини

Бракує матюків: пацієнт описав моторошну картину лікування коронавірусу в Києві

Фотожурналіст Павло Багмут, який потрапив в інфекційне відділення клінічної лікарні №15 з COVID-19 і двосторонньою пневмонією, показав в яких умовах лікують хворих коронавірусом у Києві.

Про це він розповів в Facebook.

У Павла підтвердили коронавірус, і 15 жовтня він потрапив в реанімацію у важкому стані, і "майже не дихав". Тепер йому стало краще, з реанімаційного відділення пацієнта виписали і помістили в палату терапії, де його обурили умови проживання.

"Потрапити сюди - не дай Бог! Антисанітарія дика. ла*но на окулярах затирають, а не прибирають, все в ла*ні та сечі. Для тонкого аромату пара таблеток хлорного засобу підкреслили нібито присутню чистоту", - йдеться в публікації.

Крім того журналіст розповів про крадіжку в клініці, виявилося, що медперсонал краде особисті речі пацієнтів, у чоловіка пропав кисневий концентратор.

Також Павло розповів, що в туалеті не було світла до тих пір, поки його дружина не принесла лампочки.

"Вражає звичка затирати, а не прибирати! Ставлення до пацієнта - пі**ец! У діда під 90 років, як і у мене, двостороння пневмонія, з якою я потрапив в реанімацію. Так йому замість кисневого концентратора маску одягають, дід від власних вихлопів синіє. Лікарі шарятся х** знає де. Але дідові пощастило, він колишній спортсмен-штангіст, сидить і намагається дихати. За цей час можна було здати аналізи, зробити рентген і КТ. х** там, десяту годину поспіль. Про* *ать процедури, призначені лікарем пацієнту для медперсоналу - саме воно! Ось такі досягнення у нас в боротьбі з ковідом!" - вкрай різко висловився він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в чергах до кас супермаркетів українці часто не дотримуються соціальної дистанції, що збільшує ризик захворювання коронавірусом.