RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

АпострофTV підкорює нові вершини: що телеглядачі побачать у липні

Рівно місяць тому на українському телепросторі з'явився новий амбіційний проект - телеканал АпострофTV, який почав своє мовлення 1 червня.

Стартував АпострофTV на супутниковому мовленні та в YouTube, але сьогодні телеканал також можна дивитися у багатьох кабельних мережах України - Lanet, Divan.tv, Viasat, Triolan і "Воля". Наступний крок - поява АпострофTV в Т2.

Уже сьогодні телеглядач може побачити на АпострофTV якісний і цікавий контент за такими тематиками як політика, економіка, фінанси, міжнародні відносини, війна на Донбасі, надзвичайні події.

АПОСТРОФTV ДИВИТИСЯ ПРЯМИЙ ЕФІР

"Вся команда працює відповідно до об'єктивної та збалансованої редакційної політики. Випереджаючи скепсис колег по цеху - "подивимося, як ваші засновники дозволять вам бути незаангажованими", - скажу: саме незаангажованості від нас і вимагають. Тому у нас немає табу на політиків у цій країні", - розповіла генпродюсер телеканалу Ірина Король.

Фото: Апостроф / Дмитро Олійник

Однією з родзинок першого місяця мовлення стала програма "Всьо по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно. За два тижні ефірів на цій програмі було багато - і відверті розмови з нардепом Миколою Тищенко і скандальною екс-чиновницею Олександрою Клітіною і змістовна бесіда з нардепом Галиною Третьяковою, і емоції під час ефіру з Дмитром Корчинським. І це лише початок.

Які ж плани на липень? Як зазначила Ірина Король, в планах нові тематичні програми.

"Це запуск декількох авторських тематичних програм. Вони будуть ґрунтовними і орієнтованими на аудиторію, яка мислить критично і хоче знати більше. З них ми плануємо збудувати цілу лінійку у праймі", - підкреслила генпродюсер АпострофTV.

Крім того, у планах і велике політичне ток-шоу.