Кличко - Вах: у британця трапився казус під час тренування: опубліковано відео

Британський боксер і чемпіон світу за трьома версіями Тайсон Ф'юрі, який готується до зустрічі з Володимиром Кличком 9 липня в Манчестері, потрапив під удари невідомого боксера-напівтяжа з Бельгії під час одного зі спарингів.

Про це Ф'юрі розповів у відеозверненні до фанатів.

"Днями до нас у табір приїхав невідомий напівтяж з Бельгії. Він просто бомба! Я думав пограти з ним у рингу, як я це зазвичай роблю, проте він три рази відправляв мене в нокдаун, набив мені синець під оком і зробив розсікання брови ", - із притаманним собі гумором зазначив Тайсон.

"Зрозуміло, що це знак мені, що я набрав багато ваги. Однак я з нетерпінням чекаю бою і сподіваюся, Кличко буде здатний на те, що зробив цей напівтяж", - додав британець.

Нагадаємо, що 27 квітня в Манчестері відбулася прес-конференція боксерів, на якій Ф'юрі придумав нові словесні образи для Кличка. Під час своїх промов британець обізвав українця "найстарішим собакою, якогоо неможливо навчити новим трюкам", а також "лайновим чемпіоном". У свою чергу Кличко послав опонента за його колишні висловлювання на адресу гомосексуалістів і жінок. Також екс-чемпіон світу пообіцяв нокаутувати свого кривдника, якому він програв за очками 28 листопада в Дюссельдорфі.

Як повідомляв "Апостроф", Кличко похвалився футболкою клубу, який позбавив "Динамо" Ліги чемпіонів: під час перебування в Манчестері український боксер отримав майку місцевого клубу "Манчестер Сіті" з номером 1 на спині.