RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

"Шахтар" - "Янг Бойз": де дивитися дебют "гірників" в Лізі чемпіонів

26 липня у Львові "Шахтар" проведе дебютний поєдинок у єврокубковому сезоні-2016/17: в третьому раунді відбору Ліги чемпіонів донеччани зустрінуться зі швейцарським "Янґ Бойз".

"Шахтар" - "Янґ Бойз"

26 липня, вівторок, 21:45. Львів, стадіон "Арена Львів".

Пряма трансляція на каналах "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовні склади

"Шахтар": Пятов - Срна, Ордець, Кривцов, Ісмаїлі - Марлос, Степаненко, Фред, Бернард - Тайсон, Едуарду.

"Янґ Бойз": Мвого - Хадерґьонай, фон Берген, Вілотича, Лецякш - Раві, Саного, Бертоне, Сулеймані - Оаро, Ґерндт.

Втрати: Шевчук - Закарія.

Суддя: Сердар Ґазюбююк (Нідерланди).

26 липня - особливий день для головного тренера "Шахтаря" португальця Паулу Фонсека: фахівця, який і так пережив влітку 2016-го чимало емоційних моментів (тут і підписання контракту з "гірниками", і перемога Португалії на Євро-2016, і дебют на новому місці роботи, і прикра поразка від "Динамо" в Суперкубку) належить вперше вивести на єврокубковий матч команду, перед якою на євроарені вже давно стоять тільки найвищі завдання.

Особливого підґрунтя протистояння української та швейцарської команд додає той факт, що в попередній раз Фонсека відчував напруження і боротьбу єврокубкового матчу якраз в грі проти "Шахтаря" - в квітні його "Брага" двічі впала після зустрічі з донеччанами в чвертьфіналі Ліги Європи. І якраз у Львові Фонсека відчув атакуючу міць своєї майбутньої команди - "каноніри" були розгромлені з рахунком 4:0.

Примітно, що швейцарці і українці приблизно в один час провели стартові гри сезону: так, "Шахтар" 16 липня програв "Динамо" в серії пенальті в матчі за Суперкубок, а вже 22-го числа розгромив "Зірку" в 1-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги. Тоді як клуб з Берна в суботу 23 липня здолав "Санкт-Галлен" в місцевому першості. Додамо, що в минулому сезоні "бджоли" посіли друге місце в Суперлізі, поступившись на фініші 14 очок чемпіону "Базелю".