RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Відома тенісистка проспорила фанату похід на побачення: опубліковано фото

Канадська тенісистка Ежені Бушар сходила на побачення зі своїм фанатом, якому програла спір у "Твіттері".

44-та ракетка світу Бушар по ходу фінального матчу Національної футбольної ліги (Супербоул) між "Атлантою Фелконс" і "Нью-Інгленд Петріотс" в соцмережі висловила впевненість у перемозі "Фелконс", які на той момент вели з рахунком 21:3. "Я знала, що "Атланта" переможе, між іншим", - написала тенісистка.

У відповідь на це один з її підпісників Джон Герке запропонував їй парі. "Якщо "Петріотс" виграють, йдемо на побачення?", - написав фанат. "Звичайно", - відповіла Бушар.

У підсумку "Петріотс" зуміли перевести гру в овертайм, де здобули перемогу (підсумковий рахунок - 34:28). До цього моменту листування тенісистки і її фаната отримало популярність, а тому Бушар вже не могла відмовитися від побачення. "Я зроблю це, я тримаю своє слово", - написала Бушар.

В результаті побачення відбулося. Бушар і Герке, який виявився студентом коледжу з Чикаго, разом сходили на матч НБА між "Бруклін Нетс" і "Мілуокі Бакс". Тенісистка зізналася, що "побачення пройшло чудово, тому що він виявився нормальним". "Я навіть не знала як він виглядає. Що може статися? Але виявилося, що він дуже приємний хлопець", - зазначила Бушар.

Фото з фанатом Бушар додала в свої соцмережі. Також вона зняла відео, на якому Герке сказав, що це його найкраще побачення в житті.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що на баскетбольному матчі уболівальник робив дівчині пропозицію, але втратив кільце.