RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ліга чемпіонів: де дивитися матчі 1/4 фіналу 18 квітня

18 квітня відбудуться матчі-відповідь чвертьфіналу Ліги чемпіонів. В Англії "Лестер" прийме "Атлетіко", а в Іспанію до "Реалу" завітає "Баварія".

Мадридський "Реал" зумів перевернути матч у Німеччині, обігравши грандів місцевого футболу з рахунком 2:1. Виїзна перемога залишає непогані шанси для "Реала" на вихід у півфінал турніру.

На думку букмекерів, ближче до перемоги сьогодні "Реал". На перемогу іспанців встановлений коефіцієнт 2,40. На перемогу гостей коефіцієнт 2,80, а на нічийний результат - 4,0.

Пряму трансляцію матчу "Реал" - "Баварія" можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 1". Початок поєдинку - о 21.45.

У першій грі "Атлетіко" дав ясно зрозуміти, що хода "Лестера" в поточному розіграші Ліги чемпіонів, швидше за все, припиниться саме на даній стадії. Господарі поля виглядали дуже впевнено, хоча і змогли забити лише один м'яч.

Букмекери вважають, що і сьогодні сильніше будуть іспанці. На їх тріумф дають коефіцієнт 2,00, а на перемогу господарів поля він встановлений на позначці 4,00. На нічию букмекери дають коефіцієнт 3,6.

Пряму трансляцію матчу "Лестер" - "Атлетико" можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 2". Початок поєдинку - о 21.45.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в УЄФА зробили тривожна заява з приводу теракту на фіналі ЛЧ-2017.