RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Буде складно, але я буду готова: Світоліна про наступну суперницю на "Ролан Гаррос"

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала свій останній матч на "Ролан Гаррос", а також висловилася про майбутню суперниці по турніру.

У другому раунді українка впоралася з опором Цветаны Піронкової, яка в минулому році дійшла до чвертьфіналу турніру.

"Я з нею ніколи не грала, але давно її знаю і бачила її кілька матчів. Я знала, що мене чекає. Сьогодні вона зіграла дуже добре, а я просто чекала свого шансу. У першому сеті я не зіграла погано – це вона відразу заграла чудово.

Я зробила те, що мала. Другий і третій сет були важкими, але у мене була гра, і у вирішальні моменти я показала. Я чекала потрібного м'яча, тому що Цвєтана грала дуже добре і потужно. Мені вдалося підлаштуватися в потрібні моменти", - сказала українка в інтерв'ю офіційному сайту WTA.

Що стосується майбутньої суперниці, то їй стане Магда Лінетт. За словами Світоліної, вона прекрасно знає, на що здатна ця тенісистка.

"Ми досить добре знайомі. Перетинаємося на турнірах постійно. Я знаю, як вона грає, і буду готова. Завтра у мене вихідний – відпрацюю окремі речі, відпочину і буду готова до матчу. Звичайно, буде складно, але я буду готова", - додала вона.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українська тенісистка Цуренко обіграла росіянку на "Ролан Гаррос".