RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Скандал навколо спарингу Макгрегора з екс-чемпіоном світу з боксу: у мережу потрапило відео

В мережі опублікували відео скандального бою колишнього чемпіона світу з боксу американця Полі Маліньяджі та ірландського бійця ММА Конора Макгрегора.

У ролику видно, як ірландець буквально знищує колишнього чемпіона світу з боксу. В один з моментів спарингу Макгрегор завдав серію ударів, після чого Маліньяджі впав.

Як повідомлялося раніше, 4 серпня Маліньяджі заявив про своє рішення покинути тренувальний табір Макгрегора. Головною причиною такого рішення стала публікація фотографій спаринг-бою, на яких американець знаходиться в нокдауні. Після цього Маліньяджі публічно заявив, що він впав не через серію ударів, а в результаті поштовху.

Крім того, американський боксер "облив брудом" Макгрегора, заявивши, що той "не тримає удар по корпусу і ниє, як дівчина при кожному попаданні суперника за нього".

Нагадаємо, що Макгрегор веде підготовку до поєдинку з американцем Флойдом Мэйуэзером-молодшим. Зустріч відбудеться 26 серпня.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що український чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко запропонував свою допомогу бійцеві MMA Конору Макгрегору.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс