RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Ломаченко показав, як перевищує швидкість на трасі в Україні: відео обурило мережу

Український чемпіон світу Василь Ломаченко показав, як порушує правила дорожнього руху за кермом свого авто. Ломаченко виклав відео, на якому їде по трасі, перевищуючи допустиму швидкість.

На відео можна помітити, що швидкість автомобіля Ломаченка на спідометрі досягає 228 кілометрів на годину. При цьому перед тим, як розігнатися до такої швидкості, боксер відволікається від дороги на свій телефон, а також пританцьовує під музику.

"Блискавка повернулася додому", - підписав дане відео Ломаченко в своєму Instagram. Більшість підписників українського чемпіона обурила така його поведінка.

"Зловив Бога за бороду?", "Сподіваюся, притягнуть до відповідальності", "Не забувайте, що за вами стежать звичайні хлопчаки, які вважають вас кумиром. Ви "відмінний" приклад для наслідування", "Недурна ж начебто людина. Навіщо?" , "Це не круто, зовсім не круто... Сам можеш загинути і інші теж", "Сильно здивований. Твоє життя - що хочеш те й роби, але показувати такий приклад навіщо?", "Перед ким це піжонство?", "Ідіот", "Хочеш премію Дарвіна виграти? Ти батько двох дітей, а не малолітка-понторіз", - коментують відео підписники Ломаченка.

Втім, знайшлися і ті, хто вітає подібні дії українського боксера: "Людина впевнена в собі, знає добре дорогу, по якій їде, трафіку немає та й ще на такому авто, чому б ні?, "Красава, Васьок", "Красень, не звертай уваги на хейтерів".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що один з найкращих тренерів світу розкритикував Ломаченка, назвавши його "клоуном".