RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Складна група: в "Шахтарі" прокоментували жеребкування Ліги чемпіонів

Представники донецького "Шахтаря" прокоментували результат жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, за підсумками якого "гірники" зіграють з "Манчестер Сіті", "Наполі" і "Фейєноордом".

"Дісталася дуже складна група. Можливо, одна з найважчих, що тільки могла бути. Суперники дуже сильні. "Наполі" і "Манчестер Сіті" демонструють чудовий, непростий футбол. Там працюють одні з найкращих тренерів світу. Нам будуть протистояти три команди з гравцями високого рівня, які сповідують красивий футбол.

З повною упевненістю скажу, що клуби з другого кошика могли з тим же успіхом бути і в першому. Звичайно, в Лізі чемпіонів є команди менш сильні, ніж інші, але в нашій групі дуже потужний підбір. І для "Шахтаря" це відмінна можливість себе показати", - сказав головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека, повідомляє офіційний сайт "гірників".

Захисник "гірників" Іван Ордець зазначив: "Перед жеребкуванням хотів, щоб в групі був клуб з Англії. Думав про "Ліверпуль", але випав "Манчестер Сіті". "Шахтар" давно не грав з англійцями, тому буде подвійно цікаво. "Фейеноорд" теж хороша команда. Що стосується "Наполі", то італійці не потребують особливого представлення, а я трохи стежу за ними. В цілому на цьому етапі слабких суперників не буває, всі дуже непрості. Очікуємо важких, але цікавих матчів".

Раніше "Апостроф" опублікував календар матчів "Шахтаря" у Лізі чемпіонів.