RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Фанат "Карпат" вдарив відомого українського футболіста: опубліковано відео

Захиснику "Карпат" Артему Федецькому дісталося від одного з фанатів львівського клубу в ході заворушень, які вболівальники влаштували на матчі Кубка України проти "Прикарпаття" в Івано-Франківську.

Федецький (на відео - в синій куртці), який не брав участі в матчі, вийшов на бігову доріжку біля сектора фанатів "Карпат", щоб допомогти капітану "Карпат" Ігорю Худоб'яку і поговорити з уболівальниками. Однак це не подіяло. Більш того, один з львівських фанів почав кидатися на Федецького, і, не дивлячись на те, що його намагалися зупинити, вдарив футболіста по обличчю. Після цього фанат хотів продовжити бійку, але інші вболівальники "Карпат" відвели його в сторону.

Нагадаємо, через безлад, який влаштували фанати, матч доводилося переривати. Зустріч в результаті була дограна і завершилася поразкою "Карпат" з рахунком 1:2.

Відзначимо, що це не перший випадок, коли фанати "Карпат" висловлюють своє невдоволення грою команди. Як повідомляв "Апостроф", раніше львівські вболівальники принизили гравців "Карпат", змусивши їх зняти футболки.