RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Фонсека розповів про настрій "Шахтаря" на матч з "Феєноордом"

Головний тренер "Шахтаря" розповів про підготовку команди до майбутнього матчу Ліги чемпіонів проти "Фейєноорда".

"Навіть не знав про те, що "Шахтар" програв всім командам з Голландії. Не переживаю з цього приводу, тому що завжди є перший раз. Сподіваюся, що завтра буде перший випадок нашої перемоги над суперниками з Голландії. Зробимо для цього все від себе залежне.

Ван Бронкхорст був чудовим гравцем, я бачив багато матчів в його виконанні. У футболі трапляється фантастика: сидиш вдома і дивишся на своїх кумирів по телевізору. А потім раптом – і ти опираєшся проти їм на футбольному полі. Такі моменти треба цінувати.

Я не кажу, що він набагато старший від мене. Я просто бачив його по телебаченню. Це не зустріч двох тренерів, це зустріч двох команд. Команд, які намагаються грати у відкритий футбол. Я дуже поважаю тренерів, які намагаються показувати на полі відкритий футбол.

Поки не думав про матч з "Динамо". Зараз ми сконцентровані на грі. Коли вона закінчиться – почнемо думати про "Динамо", завжди найголовніша гра – завтрашня", – сказав Фонсека.

Нагадаємо, що зустріч команд відбудеться сьогодні, 17 жовтня. "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Феєноорд" - "Шахтар".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Шахтар" вирвав перемогу в матчі лідерів чемпіонату України.