RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Євровесна для "Шахтаря": в який турнір піде донецький клуб у 2018 році

Сьогодні, 6 грудня, донецький "Шахтар" зіграє вирішальний матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів. У Харкові "гірники" зустрінуться з переможцем групи F "Манчестер Сіті".

ШАХТАР - МАНЧЕСТЕР СІТІ ДИВИТИСЯ ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Лідер чемпіонату Англії достроково виграв групу, набравши 15 очок з 15-ти можливих. "Шахтар" поки на другому місці, випереджаючи італійський "Наполі" на три очки. Італійці сьогодні грають на виїзді з нідерландським "Фейєноордом", який спробує голосно грюкнути дверима перед рідними вболівальниками і набрати перші очки.

Що ж потрібно "Шахтарю", щоб зайняти друге місце в групі і вчетверте в історії вийти в плей-офф Ліги чемпіонів? "Гірників" влаштує нічия або перемога в грі з "городянами".

Також "Шахтар" посяде друге місце, якщо "Наполі" не обіграє "Фейеноорд" в Роттердамі. І це також не варто виключати, оскільки чемпіон Нідерландів не збирається закінчувати турнір з шістьма поразками. Про що, до речі, говорили перед матчем футболісти і тренер нідерландського клубу.

Є лише один варіант, за якого "Шахтар" опуститься на третє місце, що дасть право "гірникам" зіграти в плей-офф Ліги Європи. Якщо "Шахтар" програє англійцям, а "Наполі" виграє в Роттердамі, то італійський клуб при однаковій кількості очок випередить нашу команду за особистими зустрічами. Нагадаємо, "Шахтар" обіграв італійців в Харкові з рахунком 2:1, але був розгромлений в Неаполі з рахунком 0:3.

Але на "Фейеноорд" сподівайся, а сам не зівай. Доля "гірників" в їх руках.