RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Славія - Динамо: прогнози фахівців на матч Ліги чемпіонів

У першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" на виїзді зіграє з празькою "Славією". Поєдинок відбудеться сьогодні, 7 серпня і почнеться о 20:30.

Прогнозами на результат матчу поділилися відомі українські фахівці.

СЛАВІЯ - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Колишній гравець "Динамо" Андрій Зав'ялов вважає, що "Славія" дасть бій киянам і матч завершиться внічию з рахунком 1:1.

"Кажуть, легких суперників в таких змаганнях не буває апріорі. І, хоча підопічні Олександра Хацкевича, обігравши в національному чемпіонаті "Шахтар", показали, що знаходяться в хорошій формі, думаю, що з чеською командою їм буде несолодко. Нерви "Славія" попсує . Нічийний результат в гостях можна буде вважати непоганим доробком перед повторною грою. Ставлю я на 1:1", - цитує Зав'ялова FootBoom.

СЛАВІЯ - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ВІДЕО ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Екс-наставник "Динамо" Йожеф Сабо побоюється, що кияни можуть не встигнути відновитися після матчу чемпіонату України з "Шахтарем".

"Поєдинку в Празі очікую з острахом, бо динамівці в грі чемпіонату проти "Шахтаря" виклалися по максимуму, тому повністю відновиться на четвертий день, з урахуванням перельоту, буде дуже складно. У другій половині майбутньої зустрічі помилки можуть помітно зрости.

Так, підопічні Олександра Хацкевича молодці, вони відіграли на хорошому рівні весь матч проти "гірників". Тим більше цікаво побачити, в якому тепер стані виявиться команда у зустрічі зі "Славією". Чи влаштує киян нічия? Думаю, цілком!" - сказав Сабо в інтерв'ю "Команді1".

Відомий тренер Анатолій Бишовець, який під час перебування гравцем виступав за "Динамо", вважає, що кияни точно не програють, тому що українська команда сильніше чеської.

"Я думаю, що треба сміливо ставити на київське "Динамо". У ці вихідні була перемога над "Шахтарем", причому вже не перша в цьому сезоні. Мені здається, готовність команди на хорошому рівні. Та й сила гравців у киян набагато вище, ніж у чехів. Так, "Динамо" на старті сезону в Україні поки перемагає всуху, але "Славія" теж не промах. Думаю, гості пропустити можуть, але це не вплине на підсумковий результат: команда Хацкевича не програє", - цитує Бишовця сайт "Рейтинг Букмекерів".

Вірять у перемогу "Динамо" екс-наставник "Маріуполя" Олександр Севідов і колишній гравець киян Владислав Ващук, які поділилися своїми думками на результат поєдинку з Zbirna.com.

"Не думаю, що "біло-сині" будуть феєрити в Празі, але і на нічию їм немає сенсу грати. Хай вже "Динамо" знову переможе з рахунком 1:0 - це відмінний результат виїзного єврокубкового матчу", - сказав Севідов.

"Хочу, щоб "Динамо" забило гол і перемогло - більшого, погодьтеся, і не потрібно. Мене в цьому поєдинку цікавить, перш за все, нуль в ворота киян, ніж якісь атакуючі подвиги команди. У Празі я чекаю тільки перемоги нашої команди, без варіантів ", - заявив Ващук.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що матч "Славія" - "Динамо" пройде при аномальної погоди.