Головний тренер "Динамо" зробив важливу заяву про своє майбутнє

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич спростував інформацію про те, що він вирішив піти у відставку після поразки від "Карпат" в матчі сьомого туру чемпіонату України.

Про це фахівець розповів в інтерв'ю "Профутбол".

"В першу чергу потрібно навчитися тримати удар. Перша поразка в чемпіонаті, важко це прийняти. Такі рішення не робляться одразу після гри. Ми з президентом клубу це обговоримо. Головне, щоб наше рішення пішло на користь клубу. Все інше - емоції. Десь неправильно поставив наголос, поставив кому.

Я не йду. Все інше, є час, обговоримо. Хлопці мене підтримують. Спасибі їм. Я подякував їм за той час, що ми зараз відпрацювали, адже зараз перерва на ігри збірних. Далі все в наших руках. Ніхто не збирається кидатися у вир з головою. З президентом у нас є взаєморозуміння. Після невдалих матчів ми краще переспимо ніч і тільки потім зв'яжемося", - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, що "Динамо" не може виграти протягом чотирьох матчів поспіль у всіх турнірах. Після семи турів "Динамо" займає третє місце в українській Прем'єр-лізі, а також не змогло пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Динамо" підписало данського форварда Дуелунда.