RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Розслідування ФІФА через Крим: в Росії поспішили виправдатися за свої клуби

У Російському футбольному союзі підтвердили інформацію про розслідування з боку ФІФА, а також заявили про те, що російські клуби не брали участі в турнірі Кубок Криму.

Слова представників РФС наводить "Спорт-Експрес".

"Російський футбольний союз минулого тижня отримав запит від ФІФА на предмет участі футбольних клубів "Сокіл" (Саратов) і "Анжи-2" (Махачкала) у Відкритому Зимовому Кубку Кримського футбольного союзу 2017 року. На даний момент ми розбираємося в ситуації і обов'язково проінформуємо про це відповідний підрозділ ФІФА", - повідомили в прес-службі РФС.

"РФС не має абсолютно ніякого відношення до цього. Інформацію трохи плутають. Це був не офіційний Кубок Криму, а тренувальна гра в рамках збору, наскільки мені доповів гендиректор РФС Олександр Алаев. РФС ніяких дозволів - будь це офіційна або неофіційна гра - не давав", - сказав виконуючий обов'язки президента РФС Сергій Прядкін.

Варто відзначити, що Відкритий зимовий Кубок Криму проводиться під егідою так званого "Кримського футбольного союзу", який має спеціальний статус УЄФА. Всю інформацію про турнір можна знайти на офіційному сайті організації. У тому числі - і про участь "Анжи-2" і "Сокола" в Кубку Криму. Обидва клуби брали участь в турнірі в 2017 і 2018 роках, причому в першому випадку "Сокіл" навіть став переможцем.

Нагадаємо, ФІФА, яка не визнає Крим російським, може ввести санкції по відношенню до РФС.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що український спортсмен зробив гучну заяву про Крим.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: РФС, Крим, ФІФА