До Ліги чемпіонів не готові: Хацкевич знайшов дивні виправдання розгрому від "Челсі"

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував розгромну поразку від "Челсі" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи.

ДИНАМО - ЧЕЛСІ: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

Слова Хацкевича наводить dynamo.kiev.ua.

"Якщо взяти загалом: ми провели в Лізі Європи 12 матчів. Це неоціненний досвід для нашої команди. Навіть з таких неприємних поразок потрібно витягувати позитивні моменти. Ця команда - саме рівня чемпіонів. Поки ми виступали в груповому раунді Ліги Європи і грали з командами нашого рівня, ми домагалися результату. Вийшли в плей-офф. Але це зовсім інший рівень, і потрібно мати сміливість сказати, що на сьогоднішній день для Ліги чемпіонів команда ще не готова.

Як тільки нам попалася команда рівня Ліги чемпіонів, то відразу стала видна велика різниця з суперником в класі як індивідуальному, так і командному. Різниця у всьому. Я подякував хлопцям за ці 12 матчів. Вони в цих поєдинках придбали неоціненний досвід. У нашому чемпіонаті з наших футболістів роблять зірок. Хлопці все розуміють, але все-таки читають подібні речі, і це має свій вплив.

Звичайно, нам в якійсь мірі не вистачило людського ресурсу - якби не травми і дискваліфікації, ми б могли добитися кращого. Але з того, що маємо, кращого нічого немає...", - зазначив Хацкевич.

ДИНАМО - ЧЕЛСІ: ЯСКРАВІ ФОТО МАТЧУ

Тренер також додав, що причина поразки "в рівні суперника".

"Чи були у Гармаша шанси забити голи? Гармаш забив два м'ячі, але, на жаль, в обох випадках він це зробив з офсайду", - сказав Хацкевич.

"Чи готовий я далі працювати з командою? Це питання я тут точно обговорювати з вами не буду", - підсумував тренер "Динамо".

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що в мережі висміяли поразку "Динамо" від "Челсі".