Просто отстой: в мережі бурхливо відреагували на битву "Динамо" - "Шахтар"

Футбольні вболівальники залишилися розчаровані матчем 25-го туру чемпіонату України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем", який завершився внічию з рахунком 0:0.

Зустріч пройшла з мінімальною кількістю небезпечних моментів. Перемогу "Шахтарю" міг принести Жуніор Мораес, але він на 95-й хвилині не реалізував пенальті.

Нудний хід матчу не залишився непоміченим справжніми цінителями футболу.

"ДК 0 ударів в створ в грі, де необхідна перемога", "Фантастика - Динамо и Шахтер відігралі без червоних карток. А гра, Звичайно, сумненька, особливо як для класичного", "Антифутбол и повне Розчарування грою - мої емоції после матчу" , "В цій дніщенской УПЛ навіть з бронзовим пам'ятником замість тренера нижче другого місця неможливо зайняти, навіщо Суркіс тримає штаб цих телепнів ?! незрозуміло", "Як то класичне вже не торт.Скучновато! Хто казав що чим більше матчів Динамо і Шахтаря тим краще?","Гра - убозтво. Динамо нас поганяло не слабо. Бурда - осел. Да коли там уже дембель у Нема з Патріком? "," Самий огидний і нудний матч що я бачив за останній час і справедливо що Мораес не забив, не можна весь матч валятися і нічого не робити і отримати в винагороду такий шанс "," А по грі Динамо нігуя не створила. Шахта пенальті хоч заграти "," Нудний матч вийшов. Одні не хотіли, інші не могли "," Про 0 ударів в створ від Динамо, мотивація зашкалювала "," гра була рівна, грали два го в на", "Гра - просто відстій, майже 50 фолів на обидві команди, мінімум загострень, мінімум футболу. Дивно бачити таку несміливу гру від Динамо, якому потрібно було перемагати щоб з’явилась хоча б примарна надія на камбек в чемпіонаті", - пишуть вболівальники в мережі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що молодь "Динамо" і "Шахтаря" в епічність битві визначила майбутнього чемпіона.