RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Легендарний італійський футболіст покинув клуб після 30 років перебування в ньому

Легенда італійського футболу Франческо Тотті оголосив про відхід з клубу "Рома", за який він виступав протягом багатьох років, а в останні роки працював в ньому директором.

Слова Тотті призводить Sky Sport Italia.

"Я вірив, що цього ніколи не станеться, але все-таки цей жахливий день настав. Мені дуже важко це прийняти, але це правильне рішення. У мене не було можливості впливати на діяльність "Роми". Я кілька місяців думав про відхід і вирішив, що так потрібно для клубу. Ніхто не повинен підтримувати Тотті або президента клубу окремо. "Рома" повинна бути важливіше за все. Президенти, тренери, гравці приходять і йдуть, а герб клубу залишається.

Я став тягарем для команди і не приймав ніяких рішень. Хоча мені здається, що я розумію в футболі більше, ніж інші. Було зроблено багато обіцянок, але втілилися в життя з них лише деякі. Якщо я і повернуся в клуб, то при іншому власнику", - сказав Тотті.

42-річний Тотті вперше потрапив в "Рому" в 1989 році і став грати за молодіжний склад. У 1992 році він дебютував у першій команді, за яку грав протягом всієї кар'єри, яка завершилася в 2017 року. З "Ромою" Тотті ставав чемпіоном Італії, а також по два рази виграв Кубок і Суперкубок країни.

Раніше "Апостроф" публікував слова українського борця Жана Беленюк, який розповів, коли завершить кар'єру.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: Рома, Тотті