RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Динамо" не зуміло обіграти титулований європейський клуб: відеоогляд

Київське "Динамо" в товариському матчі зіграло внічию з грецьким "Олімпіакосом". Зустріч відбулася в Австрії, де український клуб проводить передсезонний збір.

Кияни пропустили гол на початку матчу в результаті швидкої атаки грецького клубу, яку завершив Бухалакіс. Відігратися динамівцям вдалося під завісу першого тайму. Автором голу став нападник Фран Соль, який реалізував пенальті. У другому таймі команди продовжили атакувати, але більше голів забито не було.

У минулому сезоні "Динамо" і "Олімпіакос" стали, відповідно, віце-чемпіонами України та Греції. "Олімпіакос" є найтитулованішим клубом Греції: 44-кратним чемпіоном і 27-кратним володарем кубка країни.

У минулому сезоні шляхи "Динамо" і "Олімпіакоса" перетнулися на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи. Перемогу за сумою двох зустрічей здобув український клуб (2:2, 1:0).

"Динамо" (Київ, Україна) - "Олімпіакос" (Пірей, Греція) - 1:1 (1:1)

Голи: Соль (45, з пенальті) - Бухалакіс (5)

"Динамо": Бойко (Бущан, 46), Миколенко (Шабанов, 42), Кадар, Бурда (Попов, 66), Кендзьора, Вербич (де Пена, 42), Кадірі (Сидорчук, 66), Шепелев (Андрієвський, 66) , Гармаш (Шапаренко, 66), Караваєв (Цітаішвілі, 66), Соль (Русин, 84)

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Динамо" не добилося перемоги над скромним європейським клубом.