RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Це був поганий, але досвід: в "Динамо" висловилися про ганебну поразку в Лізі Європи

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував поразку від шведського "Мальме" в матчі Ліги Європи. Гра завершилася перемогою шведів з рахунком 4:3.

Наставник вважає, що його команді не вистачило концентрації.

"Складно грати, коли кожен з таймів починається з пропущеного м'яча після стандартного положення. Це відбувається вже не вперше, напевно, десь не вистачає концентрації, важко входимо в гру. Ми показали досить хороший рівень гри, особливо в першому таймі. І це вселяло оптимізм, що така гра продовжиться і після перерви. Але на початку другого тайму, на жаль, ми знову пропустили", - сказав Михайличенко.

Висловився наставник і про велику кількість порушень правил з боку його підопічних. За словами тренера, деякі гравці приймали неправильні рішення, що властиво людям.

"Думаю, кожен з них розуміє, де він помилився, де він неправий. Нехай це був поганий, але досвід. Потрібно бути готовим до таких ситуацій на полі", - заявив наставник киян.

Також Михайличенко вибачився отриману ним жовту картку.

"Емоції на полі передаються і мені теж. Можу помилятися, але я був в парі метрів від моменту і мені здалося, що м'яч не вийшов. Прошу вибачення за свою поведінку. При такій напрузі на поле неможливо залишатися спокійним", - додав він.

Нагадаємо, що фанати "Динамо" гнівно відреагували на черговий провал в Європі.