RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Киньте виклик самим собі: зірки спорту привітали українців з Новим роком

2020 рік уже вступив у свої права. Зі своїми поздоровленнями зі святом виступили не тільки президент країни, політики, діячі мистецтва та інші знаменитості, а й відомі спортсмени. "Апостроф" зібрав найяскравіші звернення зірок спорту до вболівальників напередодні Нового року.

Так, колишній голкіпер "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський закликав не вірити в Діда Мороза, а самостійно почати піклуватися про себе. "Давайте будемо відверті один з одним. Ну, хто з вас вірить у Діда Мороза? Хто вірить у новорічну казку? А хто при всьому при цьому все-таки продовжує загадувати бажання під Новий рік? Тоді перестаньте обманювати самих себе... і почніть не загадувати бажання, а киньте виклик самому собі! Станьте самі для себе Дідом Морозом! Станьте самі вершителем своїх бажань! З новим 2020 роком! ", - написав Шовковський.

Instagram Олександра Шовковського Instagram Олександра Шовковського

Подруга футболіста збірної України Олександра Зінченка, відома футбольна журналістка Влада Седан висловила жаль про відхід 2019 року: так не хочу відпускати тебе!!! 2019-ий, ти був найважчим, найпереломнішим, найповчальнішим і одночасно найпрекраснішим і казковим. Ти був моїм роком. Всіх з наступаючим, друзі".

Боксер Олександр Усик побажав у 2020 році миру для України: "Не хочу, щоб 2020 рік приніс багатства і кар'єрне зростання, тому що це не головне. Хочу миру у своїй країні. Хочу миру в кожен будинок, в кожне серце. І щоб усі пам'ятали, що щастя живе поруч з нами, тільки воно не кричить про це, а чекає свого часу. Тримайтеся один за одного, тому що якщо разом, то тепліше... з наступаючим Новим роком! ".

Колишні чемпіони світу з боксу Віталій та Володимир Клички у спільному ролику побажали фанатам продовжувати рух вперед. "Всім щасливого 2020 року, продовжуйте рухатися вперед!" - сказали вони.

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко у своєму Instagram коротко написав: "З Новим роком".

Instagram Андрія Шевченка Instagram Андрія Шевченка

Фехтувальниця Ольга Харлан повідомила, що у 2020 рік входить з прекрасним настроєм: "Подяка всім, хто був поруч зі мною весь цей рік! Колосальна підтримка улюблених і дорогих людей - це дуже важливо! Я сповнена прекрасного настрою, мотивації і любові! Прощай, 2019! Привіт, 2020! Попереду багато роботи і терпіння! З Новим роком, друзі!".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Мілевський з'явився на вулицях Києва в ролі Діда Мороза.