RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Боруссія - Шахтар: останні новини перед матчем

25 листопада в матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів зіграють менхенгладбаська "Боруссія" і донецький "Шахтар". Зустріч пройде в Менхенгладбаху на стадіоні "Боруссія-Парк", і розпочнеться о 19:55. Онлайн трансляція матчу Боруссія - Шахтар буде доступна на "Апострофі".

Подробиці - в сюжеті Апостроф News.

"Після 0:6 з "Боруссією" ще болить. Мені боляче, це просто так не загоюється. Але на матч це не вплине. Ми проаналізували і поїдемо на гру з повною впевненістю, як і завжди. На даний момент ми переживаємо не найкращі моменти, але ми повинні розуміти, чого хочемо від кожної гри. Якщо гра покаже, що ми можемо перемогти, то нічия мене не потішить. Але якщо гра буде розвиватися так, що більш справедлива буде нічия, я це прийму", - сказав головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру.

У цій зустрічі "Шахтарю" не допоможуть захисники Максим Малишев, Давид Хочолава і Ісмаїлі, півзахисники Євген Коноплянка, Віктор Коваленко і Тайсон, а також нападник Дентіньо.

Після трьох турів "Боруссія" посідає перше місце в турнірній таблиці групи В, набравши п'ять очок. "Шахтар" з чотирма очками посідає друге місце.

Раніше повідомлялося, що в 3-му турі групового турніру Ліги чемпіонів "Боруссія" розгромила "Шахтар" у Києві.